"Tavoitteista tuloksia"

 

Personal Trainer Jyväskylä

Urheilu on kiinnostanut aina, olen harrastanutkin pienestä asti palloilulajeja. Teini-iässä innostuin salikuntoilusta sekä yleisestä hyvinvoinnista toden teolla. Muutaman vuoden pyristelyn jälkeen aloin ottamaan selvää miksi tuloksia ei näy, vaikka salilla ja lenkillä on ravattu jo monta vuotta.

Huomasin kaiken treenamiseni olevan lähinnä turhaa säätämistä, epäsäännöllisine rytmeineen ja järkyttävine ruokavalioineen. Huomasin tekeväni suurimman osan asioista väärin ja teinkin ison korjausliikkeen.

Nyt vuosien aikana olen pystynyt määrittelemään omat treenini täysin tavoitteideni mukaisesti.

Saan tuloksia oikeasti aikaan.

Personal Trainer -koulutus oli luonnollinen reitti minulle, sillä kiinnostukseni hyvinvointiin, treenamiseen, ihmisten auttamiseen ja tietenkin mitattaviin tuloksiin on kasvanut ja tulee kasvamaan jatkuvasti.

Olen muuttanut Oulusta Jyväskylään tyttöystävän opintojen perässä nelisen kuukautta sitten. Tällä hetkellä toimin Personal Trainerin hommissa Jyväskylästä käsin.

Autan mielelläni pääsemään alkuun kuntosaliharrastuksen kanssa. Lisäksi olen käytettävissänne myös silloin, kun haluatte vaikkapa kasvattaa lihasmassaa tai kiinteyttää vartaloa. Sen lisäksi minulta saatte halutessanne myös ilmaisen ruokapäiväkirjapohjan, jonka voin analysoida ja auttaa teitä tarvittaessa kohti parempia ruokailutottumuksia. Autan siis mielelläni kaikissa hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Jos kiinnostuit, niin otahan rohkeasti yhteyttä vaikka puhelimella 041 549 7972

Millainen Personal Trainer olen?

Kannustava

Vaadin sen mikä täytyy vaatia. Tsemppaan silloin kun siihen on tarvetta.

Urheilullinen

Pysyn lenkillä perässä ja tiedän mitä teen.

Ihminen

Minulle voi puhua. Vaikka treenamisesta pidänkin, se ei täytä koko elämääni.